Pyrénées vol fer de l’antic Punt de Trobada un centre “comercial i d’oci” que obrirà el desembre

El grup admet que a l’edifici dels antics grans magatzems se li està fent “un gran rentat de cara” que era necessari i assegura que comptaran amb aquells extreballadors que estiguin disponibles i ho vulguin a finals d’any

Representació de com serà el futur centre comercial Epizen Andorra.
Representació de com serà el futur centre comercial Epizen Andorra.

Epizen Andorra. Aquest serà el nou nom del centre comercial (i també d’oci, han volgut remarcar des del grup Pyrénées) que substituirà l’antic Punt de Trobada. L’horitzó marcat és poder obrir durant el desembre i per això es treballa intensament en l’edifici, que requereix “un important rentat de cara”. Un cop obert, s’ha assegurat, suposarà més llocs de feina que els anteriors grans magatzems i es continua mantenint la voluntat de “cridar” els empleats que havia tingut l’emblemàtic establiment lauredià.

I, justament, aquest és un dels objectius que es marquen amb el nou projecte empresarial: continuar sent un punt de referència al país. Un espai “icònic”, ha explicat Àngel Alonso, responsable de comunicació i màrqueting del grup Pyrénées. La idea, ha indicat, és anar més enllà que un tradicional centre comercial per també apostar per una oferta d’oci, aprofitant la terrassa de l’edifici, ara en obres. Allà es treballa ara per poder impulsar activitats de diferents tipus, com ara culturals o esportives, per atreure no només el client estranger sinó també el local. “Volem que se’l sentin seu”, ha afirmat Alonso.

Un cop estigui enllestit el projecte, el centre passarà de les tres plantes comercials del Punt de Trobada a cinc, mantenint tres pisos exclusivament destinats a aparcament

El futur establiment guanyarà espai per als clients. Així, el fins ara soterrani es reconvertirà en aparcament, al qual se sumarà una de les plantes d’estacionament ja habitual. Les altres dues es convertiran també en zones comercials. És a dir, es passarà en una segona fase d’obres de tres a cinc pisos. I, malgrat això, es preveu disposar de fins a 1.000 places de pàrquing.

Per tant, fins a cinc plantes, terrassa a banda, per omplir d’operadors. Per ara, només s’ha volgut confirmar un: Carrefour. La resta, de moment, incògnita. Alonso ha assegurat, això sí, que hi ha “negociacions” amb diferents marques i s’espera que es pugui concretar algun acord a temps per a l’obertura, prevista pel desembre. Encara, però, sense concretar si ja pel pont de la Puríssima o pel Nadal.

Tot i que se li ha preguntat per la qüestió, el responsable de comunicació de Pyrénées no ha volgut donar excessius detalls de com es gestionarà l’aspecte laboral. Sí que ha remarcat que “hi haurà més treballadors que en l’anterior centre comercial i això és un punt important”. Sobre aquells empleats que havien estat en nòmina de Punt de Trobada, ha indicat que “s’ha parlat amb tots ells i tots han tingut l’oportunitat d’adreçar-se’ns”. Així, ha afirmat que “a qui estigui disponible, se’ls cridarà, ja que som sensibles i tenim una responsabilitat”.

Àngel Alonso, donant explicacions del projecte.
Àngel Alonso, donant explicacions del projecte.

Alonso ha volgut remarcar els plans per a la terrassa com a un dels elements que han de contribuir a rellançar i diferenciar Epizen. L’espai servirà per a esdeveniments i activitats d’oci -per exemple, no ha negat que una idea a avaluar seria un cinema-, una oferta que “també sigui pels andorrans, perquè al país també hi ha els dilluns, els dimarts, els dimecres i els dijous”. Per això, “estem pensant en esdeveniments i tenim moltes idees tenim”, ja que “volem dinamisme, que passin coses i que no hi hagi sempre les mateixes”.

Per ara, s’està avançant en les importants obres que s’han de fer a l’edifici. Alonso ha admès que s’han trobat amb un immoble que necessitava una intervenció de rellevància. “Calia una rentada de cara. Tenia molts anys i requeria moltes reparacions”, ha indicat. Per tant, i sense voler dir xifres, ha manifestat que “la inversió és molt potent”, tot i que “ja estava planificada pel grup”.

Finalment, la intenció és fer-la en dues fases. El centre, per tant, no obrirà de cop totes les plantes. Un cop obert es continuarà treballant en altres dependències per anar ampliant tant serveis com establiments i oferta.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending