Baixen un 21% els beneficiaris de l’ajut per desocupació involuntària

Durant l’agost s’han fet més d’una seixantena de contractacions en diversos programes

Oficina del Servei d'Ocupació.
Oficina del Servei d'Ocupació. Altaveu

El Servei d’Ocupació ha fet públiques aquest dijous les dades del mes d’agost a través del departament d’Estadística, de les quals se’n desprèn que baixen un 21% els beneficiaris de l’ajut per desocupació involuntària i que s’han fet més d’una seixantena de contractacions en diversos programes d’ajuts públics. El nombre de demandants en recerca de feina ha baixat prop d’un 6% respecte al juliol.

El nombre de persones beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària decretada pel Govern és de 138 durant el mes d’agost, un -21,1% respecte al mes anterior (175 persones) i un +176,0% respecte a l’agost de l’any anterior (50 persones). D’altra banda, segons informa aquest dijous el departament d’Estadística a través del Servei d’Ocupació, hi ha una persona relacionada amb la temporada de neu beneficiària de l’ajut.

Aquest mes s’han fet 47 contractacions mitjançant el Servei d’Ocupació i vuit mitjançant els programes de treball temporal. A través del programa de foment de la contractació per donar resposta a la situació causada per l’emergència sanitària del SARS-CoV-2 mitjançant el sector públic s’ha contractat dues persones, mentre que gràcies al programa de foment de la contractació per donar resposta a la situació causada per l’emergència sanitària del SARS-CoV-2 mitjançant el sector privat, sis. Del total de persones inscrites al Servei d’Ocupació, n’hi ha 121 que van trobar feina pels seus propis mitjans.

El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy.

Relacionat

Els ajuts per desocupació involuntària han augmentat un 906% el 2020 en relació a l'any anterior

El nombre global de demandants en recerca a final del mes d’agost és de 670 persones, amb una variació respecte al mes anterior del -5,8% (711 persones), i un -26,7% inferior al mateix mes de l’any anterior (914 persones). Al mateix temps, el nombre total de llocs de treball oferts a final de mes és de 979 (1.009 el mes anterior), equivalent a una variació mensual del -3,0% i una variació del +27,1% respecte a l'agost de l'any 2020 (770 ofertes de treball).

Documents

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending