Andorra Telecom oficialitza els dos nous canals de cinema

El canal Movistar Estrenos 2 s’habilitarà al dial 3 a partir del diumenge, 1 d’agost

Menú de televisió d'Andorra Telecom.
Menú de televisió d'Andorra Telecom. Altaveu

Andorra Telecom ja ha fet oficial l’entrada en graella dels dos nous canals de cinema. El canal Movistar Estrenos 2, que estarà disponible a partir de l’1 d’agost, s’habilitarà al dial 3. El podran veure tots els clients que tinguin contractat el paquet bàsic amb Movistar+, l’anomenat Movistar+Selección i aquells que tinguin un paquet superior.

El contingut d’aquest nou canal es centra al cinema d’estrena, oferint un ventall molt més ampli. Andorra Telecom també ha explicat que es podran veure minisèries, documentals destacats i altres continguts alternatius que anteriorment passaven pel canal Cine Doc & Roll.

D’altra banda, el segon canal s’afegirà a partir de l’1 de setembre. Movistar Clásicos també augmentarà l’oferta cinematogràfica de la plataforma, incloent “les grans obres imprescindibles del segle XX”.

Andorra Telecom també informa que el contingut d’aquests nous canals també seran accessibles des de la plataforma online de Movistar+ per a mòbil, tauleta, ordinador o smart TV. Tot i l’afegit d’aquests canals, el preu del paquet no patirà cap canvi.

Etiquetes

Comentaris

Trending