Andorra Business treballa en una missió econòmica al país amb empresaris de Màlaga i Sevilla

El ministre d’Economia, Jordi Gallardo, ha mantingut diverses trobades per buscar línies d’interès mútues i donar a conèixer les oportunitats d’inversió al Principat

Jordi Gallardo durant una de les exposicions que s'han fet a Màlaga.
Jordi Gallardo durant una de les exposicions que s'han fet a Màlaga.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, han celebrat dijous i divendres diverses sessions de treball amb empresaris i inversors de Màlaga i Sevilla amb l’objectiu de buscar línies d’interès mútues.

La primera trobada ha tingut lloc amb els membres de la Cambra de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Màlaga, que han mostrat molt interès en conèixer les oportunitats d’inversió del país, han ofert la possibilitat de replicar el model de digitalització de PIMES que han implantat recentment i la voluntat d’impulsar una missió comercial entre Màlaga i Andorra.

Posteriorment, Gallardo i Hidalgo han presentat els darrers projectes del país en una trobada empresarial que ha tingut lloc a l’Uppery Club Màlaga, un club que reuneix alguns dels 300 inversors més importants de la Costa del Sol. El ministre ha exposat el model econòmic i de diversificació d’Andorra, i les oportunitats d´inversió, negoci i desenvolupament empresarial, en una sala que s’ha omplert d’inversors de la branca financera, la sostenibilitat i les noves tecnologies, entre d’altres. A més s’han demanat reunions bilaterals amb Andorra Business.

A Sevilla també ha tingut lloc una trobada de negoci amb una vintena de membres de la Xarxa Empresarial Smart Meeting. Gallardo ha valorat molt positivament aquestes reunions de treball a Andalusia i ha avançat que "ja es treballa en l'organització d'una missió econòmica a Andorra formada per empresaris i inversors malaguenys i sevillans que preparà Andorra Business". En aquest sentit, la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que "ens hem reunit amb uns 60 empresaris que han mostrat molt d'interès en tot el que s'està fent al Principat en l'àmbit econòmic i amb els que es buscaran properes vies de cooperació".

Per últim el ministre i la directora d’Andorra Business ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Sevilla, Antonio Muñoz, on s’han abordat temes relacionats amb la cooperació econòmica, promoció turística i les noves oportunitats que ofereix l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending