Les agències de viatges recuperen les xifres premandèmia aquesta Setmana Santa

La inflació no està afectant les reserves i les destinacions més demanades són l’Orient Mitjà, els Estats Units o algunes ciutats europees

Una agència de viatges d'Andorra la Vella.
Una agència de viatges d'Andorra la Vella. Altaveu

Les agències de viatges estan tenint un volum de feina important de cara a les vacances de Pasqua i han recuperat la xifra de viatgers del 2019, és a dir, el darrer any abans de la pandèmia. Segons la vicepresidenta de l’Associació d’Agències d’Andorra, Maica Terrones, la inflació no ha afectat les reserves.

L’Orient Mitjà, Estats Units o escapades a ciutats europees són algunes de les destinacions més demanades de cara a aquests dies de vacances. Així ho ha manifestat Terrones, qui celebra que “estem superant les xifres de viatgers del 2019 i hem notat un augment de la demanda de darrera hora”. Té clar que a nivell econòmic “recuperar tres anys de pèrdues no és tan fàcil”.

La inflació sembla que no està afectant les reserves. Segons la vicepresidenta de l’AAVA “possiblement estan canviant els hàbits de les vacances escurçant els períodes o deixant d’incloure alguns serveis, però la gent té ganes de viatjar”. La despesa mitjana per persona es situa entre 1.200 i 1.300 euros en viatges llargs com ara Egipte, Marroc o Jordània. “Cal tenir en compte que no és el mateix reservar fa quatre mesos que ara”, ha puntualitzat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending