Les accions de Crèdit Andorrà mantenen ‘l’interès’ a 558 euros

Un tercer aliè al banc va adquirir fa uns dies en primera subhasta les 1.500 participacions que havien correspost a una empresària malauradament ja difunta i embargada

El rètol de Crèdit Andorrà a la terrassa del Crèdit Centre.
El rètol de Crèdit Andorrà a la terrassa del Crèdit Centre. Toni Solanelles

D’una manera o altra, les accions de Crèdit Andorrà mantenen ‘l’interes’ a 558 euros el títol. Així ho indicaria el fet que les 1.500 accions que fa uns dies se subhastaven s’acabessin adjudicant a tenor de l’esmentada valoració feta pel propi banc. Cert que no se’n va pagar ni un euro més i que si es té en compte el preu de sortida, realment es va acabar pagant 503 per cada participació.

Segons les fonts consultades, la subhasta es va fer sense cap mena d’incidència i les accions, d’entrada, se les va adjudicar pel preu de sortida i en primera subhasta un tercer aliè a l’entitat bancària. El valor conjunt global del lot, a partir de l’estimació establerta pel consell d’administració de Crèdit Andorrà, era de 838.470 euros. El tipus de sortida al 90% corresponia a 754.623 euros.

Imatge del Crèdit Centre.

Relacionat

Crèdit Andorrà manté el preu de l’acció valorat en 558,98 euros

L’adjudicació dels títols, que corresponien a una empresària malauradament ja difunta i amb múltiples embargaments sobre els seus béns, està pendent que el banc, seguint el que estableixin els seus estatuts, faci valdre el dret de retracte o recompra o, en cas contrari, que declini activar aquest mecanisme. En tot cas, l’entitat no pagaria ni més ni menys que allò compromès pel tercer en el marc de la subhasta.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending