El 5G, l’internet de les coses i la privacitat al Cicle de l’Empresa Familiar Andorrana

La 13a edició de les jornades tornarà a recuperar el format presencial i se celebraran el pròxim 1 de juliol a l’Andorra Park Hotel

El president de l'EFA, Francesc Mora.
El president de l'EFA, Francesc Mora. Altaveu

El XIIIè Cicle de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) girarà al voltant de tres temes clau per als temps actuals com són el 5G, l’internet de les coses i la privacitat en línia. Després d’unes jornades purament telemàtiques a causa de la Covid-19, aquest any es recupera el format presencial. Les conferències tindran lloc el pròxim 1 de juliol a l’Andorra Park Hotel.

Des de les 10:40 h, després del discurs de benvinguda del president de l’EFA, Francesc Mora Sagués, i fins les 14:45 h, els assistents a les jornades podran gaudir de tres conferències i una taula rodona, totes en el vessant del 5G, de l’internet de les coses i la privacitat en la xarxa. A més, com a cloenda del cicle, es presentarà ‘Andorra destí aeri: rutes i freqüències’, de la mà de l’expert en llançament de nous destins aeris i president de ‘The Route Hunters’, Javier Suárez.

Respecte a les conferències, el cicle s’iniciarà a càrrec del director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, que parlarà sobre el 5G i tot allò que l’envolta, com funciona i com pot afectar a persones i empreses. Li agafarà el relleu el professor del King’s College de Londres, Mischa Dohler, que explicarà la dilució de les fronteres entre el món físic i el digital. L’últim serà el filòsof de la ciència a la Universitat Autònoma de Barcelona, David Casacuberta, que parlarà sobre la llibertat dels ciutadans a la xarxa. Finalment, a la taula rodona participaran tots tres i debatran sobre el Big Data i la privacitat.

Comentaris

Trending