Dificultats i errors per accedir a la pàgina electrònica del forn incinerador

Molts usuaris tenen problemes de ‘confiança’ per poder visualitzar el domini ctra.ad

Comentaris

-
-
Els usuaris de la pàgina electrònica del forn incinerador, és a dir, de Ctrasa, tenen des de fa poc serioses dificultats per poder accedir a la pàgina electrònica. Sobretot, si entren per primer vegada o han fet net de l’historial en els seus dispositius. Consultar els volums de recollida de residus, ja sia com element informatiu o alguns estudiants per fer treballs, o contactar amb la planta per reservar hora i poder anar a llançar andròmines són algunes dels accessos habituals.

En funció del dispositiu, de l’historial que es tingui i també del servidor que s’usi per navegar, cada vegada hi hauria més problemes per entrar al domini www.ctra.ad. El més habitual és que apareguin alertes advertint l’usuari que el lloc web que es vol consultar no és de confiança i, per tant, que el navegador en bloquegi l’accés, havent de forçar l’entrada de forma manual sempre que el programari ho permeti.

Segons fonts de la companyia hi hauria un problema amb els certificats SSL producte d’una deficient migració feta recentment que es mira de resoldre de la manera més àgil i ràpida possible. Mentrestant, el sistema dóna les esmentades alertes, tot significant que ara mateix la pàgina -i el programari i el maquinari que la sustenten- no encripta les connexions i que hi podrien haver vulnerabilitats i els navegadors no aconsellen seguir en aquell lloc.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending