En llibertat amb càrrecs la parella detinguda per fer sexe a la porta de Govern

La policia ha d’actuar a requeriment d’una mare que anava amb tres fills menors a 2/4 de 6 de la matinada i la parella ha estat acusada d’exhibicionisme

-
-
La policia ha deixat en llibertat amb càrrecs la parella que ha estat detinguda aquesta matinada mentre practicava sexe al porxo de l’edifici administratiu de Prat de la Creu, és a dir, a la porta de Govern. L’actuació policial s’ha dut a terme a requeriment d’una dona que estava acompanyada pels seus tres fills. En ser menors, es considera que han comès un delicte d'exhibicionisme.

Els fets han succeït pels volts de 2/4 de 6 de la matinada. Els detinguts són un home resident de 33 anys i una turista espanyola de 28 anys que havien estat fins poc abans gaudint dels actes de la festa major. Haurien baixat del centre històric d’Andorra la Vella i entre columna i columna de l’edifici governamental, sota l’atenta mirada d’un cartell de Pompeu Fabra, van passar a gaudir de la seva festa.

Fins que van aparèixer la mare i els tres menors. Fonts policials han assegurat que si no hagués estat pel requeriment de la dona i el fet que els seus fills fossin menors d’edat, no hi havia motiu per una detenció. Sí que se’ls hagués convidat, en cas d’haver detectat la situació, a deposar la seva ‘actitud’. Però en demanar la senyora la presència policial, a la parella que estava fent sexe se’ls ha imputat un delicte d’exhibicionisme.

El Codi penal andorrà dedica tot un títol als anomenats delictes contra la llibertat sexual, entre els quals s'hi inclou els relatius a la pornografia i la provocació sexual. En concret es penalitza com a delicte major qui executi o faci executar a una altra persona actes d’exhibició sexual davant de menors d’edat. Per aquest motiu ha actuat la policia. Els agents, però, veient la naturalesa del comportament i després d'unes hores al despatx central, ha alliberat la parella i, això sí, passarà el dossier a la Batllia perquè les autoritats judicials imposin la pena que es consideri adient.

El delicte d'exhibicionisme contempla una pena de presó d'entre 3 mesos i 3 anys i una multa de fins a 6.000 euros. Evidentment, els joves no hauran de fer res més que pagar una sanció econòmica que no passarà d'uns pocs centenars d'euros. Els fets han suscitat reaccions de tota mena.

 

Comentaris (29)

Trending