Detinguts dos homes que robaven cartrons de tabac en una persecució violenta fins a Fontaneda

Comentaris

La policia ha detingut aquest divendres al migdia dos homes estrangers que haurien robat cartrons de tabac en diferents establiments, especialment en estacions de servei. Els arrestos s’han produït a la carretera de Fontaneda després d’una persecució policial amb certs tocs de violència. En anar a ser reduïts, els dos suposats lladres s’han resistit i els agents que havien acudit a la crida han hagut d’emprar la força. Policies i delinqüents han acabat per terra.

Els fets s’han desfermat passades les 11 del matí quan la policia ha estat alertada d’un furt de cartrons de tabac en una gasolinera de l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. Almenys dues patrulles policials han acudit per donar resposta a l’alerta i s’ha iniciat una persecució que s’ha allargat, segons fonts coneixedores de la situació, fins a la carretera de Fontaneda. Allí és quan els presumptes delinqüents han reaccionat amb virulència abans que els agents hagin aconseguit reduir-los i emmanillar-los.

Els sospitosos, que podrien tenir antecedents per fets similars a l’Estat espanyol, un fet que s’haurà de verificar les properes hores amb la col·laboració de cossos policials del país veí, haurien furtat cinc cartrons de tabac a l’estació de servei que ha aixecat l’alerta. Però de les primeres dades de la investigació es desprèn que hi ha hagut altres furts que haurien protagonitzat, aparentment, les mateixes persones.

Comentaris

Trending