Detingut un veí de la Massana que es passejava amb un revòlver de fogueig al cinturó

L’empleada d’una asseguradora d’Andorra la Vella a l’oficina de la qual va acudir l’home, de 76 anys, li va veure l’arma i li va cridar l’atenció, fet que va portar l’arrestat a amenaçar-la

Un revòlver de fogueig que res té a veure amb el que duia el detingut.
Un revòlver de fogueig que res té a veure amb el que duia el detingut.
Es passejava habitualment, sembla, amb un revòlver al cinturó del pantaló. Val, era de fogueig, però la situació se les portava. Fins al punt que dimecres va acudir a l’oficina d’una companyia asseguradora a Andorra la Vella i una de les empleades va veure quelcom que no li va semblar normal. Fet i fet, i davant la certesa que duia una arma dins els pantalons, espantada va com cridar-li l’alto. L’home va amenaçar la dona tot advertint-la que més valia que no digués res.

L’incident va passar vint minuts abans de les 5 de la tarda. I vist com havia transcorregut tot plegat, l’home va decidir que més valia marxar. Com que era client de l’asseguradora en qüestió, va costar poc a l’empleada tenir la identitat complerta de l’home, un veí de la Massana de 76 anys. Tot just una hora després de l’incident a l’oficina d’assegurances, agents de la policia es van presentar a casa de ‘l’amenaçador del revòlver’.

Davant dels policies, l’home, que efectivament era al seu domicili, no va tenir més remei que lliurar l’arma que, efectivament, duia amb assiduïtat al cinturó del pantaló. Es tractava d’un revòlver de fogueig que en el moment que va lliurar als agents estava carregat amb sis cartutxos de fogueig, un dels quals ja havia percudit. És a dir, que ja havia detonat. L'home automàticament va ser arrestat acusat genèricament d'un delicte contra la seguretat col·lectiva i la llibertat.

 

Comentaris

Trending