Detingut un resident per xocar amb un monopatí i insultar els agents a la Massana

La policia enxampa al jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i l'honor

-
-
El passat dimecres 2 de gener, un home que estava patinant va donar un fort cop amb un monopatí a a la porta del despatx parroquial de la Massana. Els agents de policia que es trobaven al seu interior, van voler fer reflexionar al resident de 19 anys explicant-li que aquell no era el lloc idoni per efectuar la pràctica i el noi no els hi va fer cas i va marxar de la zona en què s'havien produït els fets. 

Així doncs, l'autor dels fets va fer cas totalment omís de les indicacions dels funcionaris i va manifestar tota mena d'improperis contra els agents. Malgrat això, el cos de la policia no el van poder controlar en aquell moment i no va ser fins fins l'endemà al matí, el dijous 3 de gener, a dos quarts de nou del matí, que la policia el va poder enxampar i detenir a La Massana.

D'aquesta manera, tal i com explica el balanç de detencions efectuades durant aquesta darrera setmana, del 31 de desembre al 6 de gener, el resident va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i l'honor. 

Etiquetes

Comentaris

Trending