Detingut per positiu d’alcoholèmia després de protagonitzar un incident a Escaldes

El conductor es va aturar davant la piscina, a l’avinguda Copríncep de Gaulle, i en baixar del vehicle va fer caure un motorista, de seguida es va enfilar al cotxe i es va escapolir

-
-
Durant la jornada d’avui ha de passar a disposició judicial un jove conductor que aquest divendres va protagonitzar un incident a l’altura de la piscina d’Escaldes que va acabar amb un motorista de cul per terra i ell escapolint-se sense parar-se a pensar si conductor de la moto s’havia fet mal o no. L’home va acabar detingut més tard pel positiu d’alcoholèmia que va donar. En no revestir cap gravetat les ferides que va patir el pilot de la motocicleta no se li va atribuir un delicte d’omissió del deure de socors.

Els fets van passar vers les 7 de la tarda a l’avinguda Copríncep de Gaulle. Un parell de conductors portaven una estona retraient-se alguna cosa sense arribar a ‘picar-se’. L’home que acabaria detingut acompanyava justament un amic a la piscina escaldenca. En arribar a aquest punt, el conductor d’un Hyundai i30 matriculat al Principat va aturar-se i va fer el gest de sortir del cotxe. No està clar si per atansar-se al conductor del vehicle que seguia o perquè. 

La qüestió és que en obrir la porta del seu cantó, la que quedava, per tant, més al mig de la via, no va donar temps a un motorista que venia fent un avançament a esquivar-lo i es va encastar contra la porta. El conductor d’una BMW 650 també andorrana va caure. Just en aquell instant, l’home, un jove resident de 24 anys, que havia baixat o ho pretenia del cotxe, va tornar a endinsar-se al vehicle, va accelerar i va fugir del lloc dels fets sense mirar què tenia el motorista, resident de 45 anys.

Sortosament, les ferides que va patir el motorista, producte del cop, no van revestir gravetat. No obstant això, la policia va iniciar l’atestat pertinent per ‘caçar’ el conductor fugit. Se’l va localitzar més tard fent activitat esportiva. I com que va donar positiu en el control d’alcoholèmia (amb un índex d’1,36 grams d’alcohol per litre de sang), se’l va detenir per aquest motiu atès que el deure d’omissió de socors, vista les lleus lesions que presentava el motorista, no era prou rellevant.

Comentaris

Trending