Detingut per intentar robar l’exparella l’endemà de trencar la relació

Tot i prendre-li la bossa de mà, li ha acabat llançant al damunt en no trobar-hi els diners que pensava i ha acabat arrestat pels danys causats al mobiliari del domicili el dia abans

El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).
El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).
Els efectes del confinament, en algun cas, o en més d’un, estan fent estralls. Les discussions de parella i les veïnals, els darrers dies, s’han incrementat. En aquest marc, i encara que sota l’acusació d’un delicte contra el patrimoni, la policia ha hagut de detenir avui un home que pretenia robar la seva exparella. La situació, segons fonts coneixedores de l’afer, és una mica rocambolesca.

Just aquest divendres, la parella hauria trencat. L’home hauria deixat el domicili conjugal entre crits i soroll i, a més, hauria causat diversos desperfectes entre el mobiliari del domicili on ha romàs la dona. La situació ja s’hauria advertit a la policia però no s’hauria concretat cap acció. Fins aquest diumenge. L’afer que ha desencadenat la detenció s’hauria produït pels volts del migdia.

Segons les fonts coneixedores del cas, l’home hauria esperat la sortida de l’ara ja exparella seva d’un comerç. I quan la dona ha aparegut a la porta de l’establiment, qui ha acabat arrestat li ha fet una estrebada a la bossa de mà pensant que hi mantenia, en un departament de la bossa, uns diners que aparentment l’home sabia que la seva exparella hi tenia. Ha anat directament per aquells diners.

En no trobar-los, l’home ha llançat la bossa de mà contra la dona i ha començat a córrer. La víctima de l’estrebada ha trucat a la policia que s’ha mobilitzat i ha acabat detenint l’agressor, suposadament, pel delicte genèric contra el patrimoni, on hi englobaria, segons les fonts, tant l’intent de furt amb força com els danys causats en el mobiliari del domicili que va abandonar els dies abans.

Comentaris (3)

Trending