Detingut per pegar a la seva parella

L'arrest es va produir al domicili conjugal i l'home de 48 anys va ser acusat d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic

-
-
Un home va ser detingut pels agents de la policia per pegar la seva parella. La situació es va donar a conèixer perquè en el local on feia d'empleada la dona van veure que aquesta presentava diverses lesions al rostre i al cos i que aquestes havien estat causades per la seva parella. En aquest marc, la policia va ser requerida en l'establiment de restauració d'Escaldes-Engordany per posar en situació als agents.

Un cop coneguts els fets, la policia es va traslladar al domicili conjugal d'ambdós i van acabar detenint l'home de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. L'arrest es va produir el passat dijous 21 de febrer a la una del migdia.

Agressió a la filla

La matinada de dissabte 24 de febrer, a les dues, la policia també va detenir un home resident de 57 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Segons informa el cos policial, l'interessat hauria agredit al domicili a la seva filla, la qual presentava diverses lesions a l'avantbraç i a la part posterior del cap.

No va ser l'única detenció de dissabte, ja que els agents van arrestar dos homes no residents de 23 i 22 anys per un presumpte delicte contra la integritat física. Els fets es remunten al 17 de febrer, en què es va produir una baralla en un local d'oci, en què els agressors van marxar del lloc sense haver estat controlats. Finalment, però aquest dissabte van ser detinguts, ja que aquests haurien causat lesions a tres clients de l'establiment, sense motiu aparent.

Comentaris

Trending