Detingut el conductor que va causar el xoc frontal a l'Aldosa de Canillo per l'estat d'embriaguesa que presentava

Comentaris

Detingut el conductor que va causar el xoc frontal a l\'Aldosa de Canillo per l\'estat d\'embriaguesa que presentava
Detingut el conductor que va causar el xoc frontal a l\'Aldosa de Canillo per l\'estat d\'embriaguesa que presentava

El conductor del vehicle que va originar dissabte a la nit un xoc frontal a la carretera genera CG-2 a tocar de la rotonda d'accés a l'Aldosa de Canillo i just a l'altura de l'Hotel les Terres (en concret al punt quilomètric 12,8) presentava evidents símptomes d'embriaguesa. Les proves d'alcoholèmia van donar un resultat de 2,29 grams d'alcohol per litre de sang, és a dir, gairebé triplicava el límit màxim permès, amb la qual cosa ha estat detingut i haurà de respondre davant el Batlle una vegada pugui deixar el centre hospitalari, on va ser ingressat arran de les ferides patides. Com ja va avançar l'Altaveu, el cotxe que conduïa el detingut, un resident de 47 anys, ja hauria provocat poc abans de la topada frontal un parell d'accidents mentre circulava en direcció al centre del país. Seria, també, la persona que hauria sortit més malparada de l'accident, i que l'han obligat a romandre ingressat a l'hospital. No obstant això, i segons testimonis presencials, ell mateix hauria sortit, pel seu propi peu, ensangonat, per la porta del copilot.

El sinistre ha ocorregut al voltant de 3/4 de 9 de la nit, la policia va rebre l'avís a les 20.51 segons que ha informat aquest matí de diumenge. La intervenció de les dotacions dels bombers i de la policia, més la intervenció d'agents de circulació del comú de Canillo, van comportar que durant una hora la via, que en aquell punt és força complexa, estreta, s'hagués de tancar al trànsit per poder resoldre la incidència deguda del xoc. Des de llavors es va donar pas alternatiu i una estona abans de les 11 la circulació es va restablir totalment. En el sinistre s'hi van veure implicats fins a tres vehicles. Un Alfa Romeo 147 amb plaques del Principat que és el que conduïa el detingut, i dos automòbils matriculats a Espanya: un Audi A3 i un Land Rover Ranger Sport.

El cotxe que hauria estat origen del xoc, poca estona abans del mateix, ja va tenir una enganxada amb un altre vehicle en un avançament. També hauria fregat amb la penya. Sempre segons fonts properes a testimonis presencials. Finalment, hauria envestit suposadament un cotxe que circulava en direcció a Soldeu i en el qual viatjaven dos nois que, aparentment, no haurien sofert danys importants. I de retruc també va afectar un tercer vehicle. Sense les proves d'alcoholèmia, segons els testimonis consultats, ja era evident l'estat que presentava l'ara detingut.

Comentaris

Trending