Detenen una dona per acusar falsament un home d’agressió sexual

La policia va interrogar el denunciat i altres testimonis i va dictaminar que la versió de la jove no era creïble

Empresonat l\'home acusat d\'abusar sexualment de la seva filla de 14 anys
Empresonat l\'home acusat d\'abusar sexualment de la seva filla de 14 anys

La policia va detenir el dissabte al matí una dona que, hores abans, havia assegurat haver estat víctima d’una agressió sexual per part d’un home. La investigació oberta arran de la denúncia va permetre els agents del cos d’ordre determinar que no era certa. Per això, haurà de respondre per presumptament haver fet una falta acusació.

La suposada agressió hauria tingut lloc a la matinada a Andorra la Vella. Un cop rebuda la denúncia de la dona, una patrulla de policia va controlar l’acusat, de 30 anys, al qual inicialment se li imputava un delicte contra la llibertat sexual. Eren més o menys tres quarts de tres de la matinada.

Els agents van interrogar l’home i també a diverses persones que podrien haver presenciat la presumpta agressió. De l’enquesta es va acabar dictaminant que aquesta no hauria tingut lloc i que, per tant, estaven al davant d’una denúncia falsa.

Per això, ja al matí de dissabte, es va anar a buscar la dona, de 28 anys, i se la va detenir. Des del cos s’entén que ha fet una falsa acusació i així s’informarà al batlle responsable. Per l’altra banda, l’home denunciat ha quedat amb llibertat sense càrrecs.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending