Detenen un home per destrossar a cops de peu la porta de l'habitació d'una pensió

Va causar danys superiors als 1.000 euros

-
-
La policia ha detingut 22 persones la darrera setmana. Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (5), contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (11) i altres delictes (5). El dia va ser arrestat un home a Escaldes-Engordany com a presumpte autor dels delictes contra el patrimoni i la funció pública. La policia va ser requirida en una pensió ja que el detingut havia entrat en una habitació, on anteriorment havia estat allotjat, trencant la porta a cops de peu i provocant danys superiors als 1.000 euros. En intervenir els agents, l'home va tenir una actitud agressiva. 
 

Aquest diumenge passat, la policia va detenir un home a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’un delicte de danys. La  policia va intervenir després que el detingut s'hagués discutit amb la seva parella. L'home va causar danys a dos turismes i a una motocicleta que estaven aparcats donant cops de peu i de puny, la qual cosa va provocar el trencament de retrovisors i danys a la carrosseria.

D'altra banda, la policia també ha arrestat un home i una dona com a presumptes autor d'un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents van intervenir en una habitació d'un hotel d'Escaldes-Engordany perquè una parella s'havia agredit. A més a més, l'home va causar desperfectes a la cambra. També a la parròquia escaldenca es va detenir un home com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits pel personal de l'hospital perquè estaven atenent una dona que hauria estat agredida per la seva parella.

Hi ha hagut 11 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit amb conductors que van donar positiu en els controls d'alcoholèmia i 4 detencions per estar en possessió de petites quantitats de drogues. Entre les detencions als controls d'alcoholèmia cal destacar la d'un jove, el divendres passat, amb una taxa de 2,06 g/l. El mateix dia també es van detenir tres homes després d'haver donat uns resultats positius de 1,31 g/l, 1,23 g/l i 1,20 g/l respectivament. L'endemà la policia va detenir un home amb una taxa d'alcoholèmia d'1,91 g/l i se l'acusa d'un delicte contra l'Administració de Justícia, ja que el conductor hauria crebantat una ordenança penal de suspensió del permís de conduir

Etiquetes

Comentaris

Trending