Detenen 'in fraganti' un abonat d'un conegut centre esportiu d'Anyós que robava altres usuaris

Comentaris

Detenen \'in fraganti\' un abonat d\'un conegut centre esportiu d\'Anyós que robava altres usuaris
Detenen \'in fraganti\' un abonat d\'un conegut centre esportiu d\'Anyós que robava altres usuaris

Li van posar un parany i hi va caure de quatre potes. Un soci -resident de 45 anys- d’un conegut centre esportiu d’Anyós va ser detingut divendres acusat de robar diners d’altres usuaris. El volum global que hauria sostret no ha transcendit, però començaria a ser notable. La situació ja feia un temps que durava i, finalment, entre el personal del centre i la policia es va acabar resolent el trencaclosques. 

La policia ja tenia sis denúncies per sostraccions de diners en els vestidors d’una de les zones del gimnàs. Les queixes eren constants. Clients i monitors del centre tenien la mosca rere l’orella i van començar a malfiar-se d’algun altre usuari. Al final, i degut al fet que es van extremar les mesures de control, es va identificar el principal sospitós. Faltava la prova clau. Tant clau i evident com enxampar-lo en plena acció.

El parany va ser senzill i evident. I l’abonat pispa va caure de peus a la galleda a la trampa. Es van posar sis-cents euros en una peça de roba -probablement uns pantalons-. L’usuari sospitós no va trigar massa en remenar a la recerca del que pogués trobar. I poc més va trigar a trobar els diners en qüestió.


La policia ja tenia sis denúncies i n'acumularà més encara; els agents amb el personal van parar una trampa al sospitós: van deixar un quants bitllets marcats dins d'una peça de roba


Evidentment, va pensar, no se’ls enduria tots no fos el cas que el seu propietari se n’adonés molt aviat que li havien desaparegut els bitllets. N’havia de deixar alguns per despistar. Així, dels sis-cents euros se’n van endur 450. No va parar compte, però, que la policia l’estava observant. I pocs minuts després del punt del migdia de divendres el va convidar a marxar del centre emmanillat. 

No hi havia dubte que era ell el pispa. El lladre. Podia dir-hi missa. L’home no havia pensat que tot plegat era un parany. I que els bitllets que es pensava embutxacar havien estat degudament marcats prèviament. No s’hi valia l’excusa que eren seus. Que ja els portava.

Si el dia de la detenció eren sis les detencions formals, ara s’espera que la xifra s’incrementi. Com més denúncies s’acumulin la reprimenda cap al pispa serà major. Això és clar. Tan clar com que al gimnàs s’hi ha d’anar sense objectes de valor i que, en cas de dur-los, s’han de deixar a la taquilla degudament tancats i amb una clau sota control del tirular dels béns.

Comentaris

Trending