Detenen en un hotel dos joves residents que hi guardaven marihuana

Responsables d’un establiment escaldenc van advertir la policia pels problemes que originaven uns clients i van acabar descobrint gairebé 600 grams de ‘maria’ a l’habitació

-
-
La policia va detenir a primera hora del matí de dissabte en un hotel d’Escaldes dos joves residents que hi estaven manipulant quantitats notables de marihuana. Arran d’un aldarull a l’esmentat establiment hoteler, agents del cos d’ordre van acabar comissant més de mig quilo de ‘maria’ que els arrestats guardaven en diferents utensilis.

Les detencions es van produir poc abans de les sis del matí i poc després de 2/4 de vuit. Els responsables de l’hotel van alertar la policia que hi havia problemes amb uns clients. Una patrulla es va personar al local i en una de les habitacions es va controlar el primer dels joves que acabaria detingut. Els dos arrestats tenen dinou anys i van passar a disposició judicial dissabte mateix a darrera hora de la tarda.

Quan els agents interventors van arribar a l’hotel i es van dirigir a l’habitació origen del problema van constatar una forta olor a marihuana, motiu pel qual es va demanar a l’ocupant si era consumidor i si tenia algun tipus de producte estupefaent. El noi va lliurar, d’entrada una bossa i un got de plàstic que contenen 319 i 5 grams de marihuana.

La marihuana que estava a la bossa estava disposada, al seu torn, en petites bossetes -fins a un total de dotze i de dimensions similars- suposadament preparades per ser ‘comercialitzades’, per posar-les a la venda.

Posteriorment arriba a l’hotel l’altra persona que s’hi allotja. Els policies van tornar a interessar-se sobre la suposada relació d’aquest segon jove amb la marihuana i admet que també està vinculat amb el producte inicialment comissat i, a més a més, lliura 4 grams de marihuana que duia a la butxaca del pantaló.

Vista la quantitat important de producte estupefaent trobat, es realitza un registre a l’habitació amb un gos ensinistrat en la recerca de droga, i aquest marca la presència de més marihuana (267 grams més), en l’interior d’una nevera. Per tot plegat es van comissar 595 grams de marihuana a més de detenir els dos joves.

 

Comentaris

Trending