Desperta Laurèdia veu “inviable” el ràfting i aposta per invertir pensant en les necessitats de Sant Julià

La número 3 de la llista, Sofia Cortesao, recorda que és FEDA qui ha descartat que l’activitat pugui fer-se a aquest tram del riu Valira

Els membres de Desperta Laurèdia, al passeig del riu.
Els membres de Desperta Laurèdia, al passeig del riu.

Els candidats de Desperta Laurèdia han volgut visitar el passeig del riu Valira de Sant Julià de Lòria. L’objectiu era exposar la necessitat d'arreglar un espai de la parròquia que, al seu entendre, està molt deteriorat. A la vegada, consideren que podria ser un actiu social important en cas d'estar en bon estat. Des de formació entenen que el ràfting defensat per l’encara cònsol major, Josep Vila, és “inviable”, tot recordant quina és la postura de FEDA.

Per això, la candidata número 3 de la llista, Sofia Cortesao, ha fet una valoració de l'estat actual d'aquest passeig. Cortesao ha destacat la manca de seguretat en alguns punts, a conseqüència de les barreres i les reixes que es troben malmeses així com també la brutícia que s'acumula en alguns punts per actes incívics puntuals.

Preguntada sobre si Desperta Laurèdia veu viable l'activitat del ràfting, Cortesao ha manifestat que “no és Desperta Laurèdia qui veu inviable aquest projecte, sinó FEDA”. Per això, ha manifestat que “és l'hora que des del Comú s'inverteixi pensant en les necessitats de la parròquia”.

Comentaris

Trending