Descobreixen diverses classes amb les portes forçades en un centre educatiu de Santa Coloma

Un operari de manteniment s’hauria trobat el desgavell però, ara per ara, més enllà dels danys, no se sap del cert si ha desaparegut res de l’Escola andorrana colomenca de segona ensenyança

-
-
La policia ha hagut d’acudir aquest dimecres a les instal·lacions de l’Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma per constatar, primer, i prendre les mostres i recollir els indicis necessaris, per intentar esbrinar qui ha accedit al centre des que aquest està tancat producte de la clausura decretada arran de la crisi sanitària del coronavirus. Un operari de manteniment de l’administració, segons algunes fonts, hauria descobert els danys causats.

Segons les diferents fonts consultades, el desconegut o desconeguts, perquè no se sap si ha estat una persona sola o més d’una, s’hauria enfilat a través d’una bastida i hauria accedit a través d’una porta aparentment oberta fins a la recepció del centre de segona ensenyança que hi ha al complex educatiu. Allí, segons les fonts consultades, s’hi haurien trobat forçades les portes de diverses aules.

Els agents que han acudit a la crida de l’operari de manteniment haurien pogut constatar diversos danys però, per ara, no està gens clar si realment els desconeguts es van endur alguna cosa o no es van apoderar de res, ja que, segons els consultats, el fet d’haver de tancar les instal·lacions de pressa i corrent arran de l’alerta per la Covid-19 hauria impedit controlar amb precisió que es deixava i que no a les instal·lacions educatives.

Comentaris

Trending