Denuncien l’aparició de carn amb vidres incrustats en un berenador de Santa Coloma

Entitats animalistes i propietaris de mascotes alerten de la situació detectada els darrers dies en un espai força concorregut al final del carrer Bonavista

-
-
Entitats animalistes i propietaris de gossos han alertat que els darrers dies han aparegut al berenador de Santa Coloma, just al final del carrer Bonavista, trossos de de carn amb vidres trencats i de petites dimensions incrustats. La ingesta d’aquesta carn per part d’animals, ja siguin gats o gossos, pot comportar lesions molt greus que poden arribar a causar la mort.

Els propietaris i les entitats han denunciat públicament la situació i els “desaprensius” que han dut a terme l’acció. Algunes fonts han assegurat que es planteja fins i tot denunciar el cas a les autoritats perquè es pugui iniciar la investigació pertinent per intentar determinar qui estaria llançant carn amb vidres, amb tota la mala intenció de causar un dany als animals.

La zona és habitualment concorreguda per persones que porten a passejar les seves mascotes. Per això es demana a aquests propietaris o responsables d’animals que siguin curosos en no permetre a les bèsties que mengin res que no els hagin donat ells. En cas que la mascota mostrés símptomes estranys s’anima els propietaris o responsables a acudir amb urgència al veterinari de confiança.

Etiquetes

Comentaris

Trending