Demòcrates pretén convertir la plataforma de Soldeu en escenari d’espectacles i concerts

La candidatura que lidera Francesc Camp promet posar en marxa una edició hivernal de l’Esquella Walking Músic Festival i crear una activitat per donar a conèixer les cases pairals de Canillo

-
-
La plataforma esquiable de Soldeu esdevindrà escenari d’espectacles i concerts si Demòcrates continua governant el comú de Canillo. Aquesta és la intenció que té la formació que lidera Francesc Camp, que defensa que Ensisa, com a societat público-privada, és un dels grans motors, sinó el més gran, de la parròquia. La formació promet posar en marxa una edició hivernal de l’Esquella Walking Músic Festival i crear una activitat per donar a conèixer les cases pairals.

La candidatura de Demòcrates vol seguir apostant per Ensisa, perquè “creiem plenament que ha de ser el motor econòmic de la parròquia”, ha afirmat el número 11 de la llista, Sebastià Plaza. Per a això, “volem donar suport als seus pressupostos”: hi ha prevista una inversió de sis milions d’euros els pròxims 4 anys, ha informat. D’altra banda, i pel que fa a la plataforma, a banda d’haver creat una connexió directa entre les pistes i Soldeu, es vol convertir en seu d’espectacles i concerts, ha defensat la número 8 de la llista, Elisabeth Font. 

Es “dinamitzarà” la infraestructura i, una de les propostes, és fer videomapatges durant l’hivern, similars als que es van fer durant la inauguració de les Finals de la Copa del Món, el passat mes de març. I, sense sortir de la cultura, Font ha explicat que entre els projectes de Demòcrates hi ha el de celebrar una edició hivernal de l’Esquella Walking Músic Festival, i el de crear una activitat per donar a conèixer les cases pairals de la parròquia, per mostrar als turistes i canillencs com es vivia anys enrere. 

 

Comentaris

Trending