Demòcrates de Canillo vol un salt tecnològic per fer augmentar la despesa dels turistes

Els visitants podran comprar pel mòbil productes turístics d’establiments de la parròquia i disposaran de descomptes

Els candidats de Demòcrates a Canillo.
Els candidats de Demòcrates a Canillo.
La candidatura de Demòcrates Independents de Canillo considera que l’ús de la tecnologia “és avui imprescindible si volem dur a terme una estratègia turística d’èxit”, ha explicat aquest dissabte el cap de llista Francesc Camp. Els taronges són conscients que “els turistes utilitzen els canals en línia i les xarxes socials tant abans com durant i després dels viatges, i Canillo hi ha d’estar present si volem que aquests turistes ens vinguin a veure i deixin més despesa a la parròquia”.

Per aconseguir aquests objectius, la candidatura canillenca vol “renovar la web i l’aplicació mòbil de turisme per fer-la més atractiva per als que ens vulguin visitar”. L’objectiu és donar més “visibilitat als negocis turístics de la parròquia i fer propostes de plans diaris d’activitats de lleure perquè el turista es quedi més d’un dia”, ha plantejat Francesc Camp.

El cap de llista ha indicat que “cal explotar les sinergies entre els diferents agents turístics de la parròquia: Grandvalira, Palau de Gel, hotels, restaurants, comerços, apartaments turístics, etc. per fidelitzar els visitants i incrementar la seva despesa”. Aquest objectiu s’assolirà “integrant dins l’aplicació funcionalitats que permetin al visitant adquirir directament amb el seu mòbil serveis turístics dels establiments de la parròquia i aconseguir descomptes i gratuïtats en altres serveis en funció de la seva despesa”.

El candidatde la formació  taronja ha afegit que “la coordinació amb la fundació Actua Tech permetrà disposar de dades per conèixer millor els turistes, el que ens ajudarà a optimitzar les accions que durem a terme per potenciar el sector”. Paral·lelament, “promourem la connexió wifi a tots els pobles de la parròquia, a fi que els que ens visiten tinguin més facilitat d’accés en línia a tota la nostra oferta turística i puguem interactuar millor amb ells", ha afegit Camp.

Comentaris (4)

Trending