DA considera que demanar la dimissió de Cinca és "un acte gratuït" i "irresponsable"

Comentaris

DA considera que demanar la dimissió de Cinca és \"un acte gratuït\" i \"irresponsable\"
DA considera que demanar la dimissió de Cinca és \"un acte gratuït\" i \"irresponsable\"

El secretari d’organització de Demòcrates per Andorra (DA), Esteve Vidal, considera que la petició de dimissió del ministre Jordi Cinca feta pel Partit Socialdemòcrata (PS) és “irresponsable” i que una eventual sortida del titular de Finances del gabinet ministerial “perjudicaria el país”. Vidal ha sortit en defensa de Cinca en una roda de premsa i posteriorment també el secretari general de la formació i ministre d’Educació, Eric Jover, s’ha mostrat totalment alineat en la defensa del ministre a través de les xarxes socials.

El primer secretari del PS, David Rios, va demanar formalment a Cinca que dimiteixi dimarts vist que la seva aparició als ‘Papers de Panamà’, a parer dels socialdemòcrates, perjudica la imatge d’Andorra just en moment, el de la negociació amb la Unió Europea, per exemple, en què hi ha moltes coses en joc. Jover creu que la petició del PS “és un acte gratuït i de petitesa política”. Ho ha manifestat, per exemple, a través del seu compte de Twitter, on altres càrrecs i afiliats del partit s’han afegit a defensar Cinca, a diferència de la setmana passada, quan després de la ‘confessió’ del ministre hi va haver un silenci absolut.

En roda de premsa, Vidal ha afirmat que el que realment perjudicaria el Principat seria la marxa del titular de Finances.  "No hi hauria res pitjor que la dimissió de Cinca" ha manifestat Vidal remarcant que l'activitat que duia a terme l'empresa no és en cap cas "delictiva ni poc ètica" i que, per tant, "l'actitud de Cinca no mereix cap mena de càstig”. Se suposa que el secretari d’organització de DA parlava dels negocis d’Orfund, que anaven íntimament lligats a, entre altres, la societat panamenya Mariette. En el mateix sentit, Jover es demanava a Twitter: “Demanen responsabilitats? De què? Quina il·legalitat ha comès.” “Tot el meu suport al ministre Cinca! Considero que al Govern d'Andorra tenim molta sort de comptar amb un ministre com ell”, ha començat assenyalat el titular d’Educació.

Comentaris

Trending