Visites teatrealitzades guiades a partir d’aquest dimecres a la Casa Museu d’Areny-Plandolit

L’actriu Lis Caubet dóna vida a Assumpta d’Areny Plandolit, una de les filles de don Guillem, per portar els visitants a les interioritats de la família titular de la casa

Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.

Al llarg dels anys el Museu Casa d’Areny-Plandolit s’ha ensenyat als visitants de moltes maneres diferents: visites guiades generals, visites específiques d’algun element concret, visites en format teatral en una de les sales del museu o visites teatralitzades guiades pels principals personatges de la família. Aquest estiu s’ha decidit recuperar aquest darrer format de visita, en el qual s’explicarà la casa i la seva història des del punt de vista d’una de les filles de don Guillem, Assumpta d’Areny-Plandolit.

Ella va conèixer la casa d’Ordino com a lloc d’estiueig on va passar la seva infantesa. Lis Caubet interpretarà aquest personatge, que acompanyarà els visitants per les estances de la casa i les explicarà segons els seus records de nena. Les primeres sessions seran el dia 4 d’agost, en què s’oferirà una sessió a les 8 de la tarda i una altra a 2/4 de 10 de la nit. L’assistència a les visites és gratuïta, però cal fer reserva prèvia obligatòria, ja que la capacitat és limitada. Per reservar cal trucar al telèfon (+376) 836 908.

Etiquetes

Comentaris

Trending