El vell Fargo es prepara per la pintura i pel suport de Cultura

El primer vehicle en transportar turistes de massa arriba al tram final de la primera fase, o la segona, de la seva recuperació mentre que Velles Cases Andorranes ultima un acord amb el ministeri

Estat actual del vell Dodge Fargo.
Estat actual del vell Dodge Fargo. velles cases andorranes

El canvi d’imatge del vell Dodge Fargo és espectacular. Després de recuperar-lo del solar de la carretera de Fontaneda on estava abandonat o gairebé, i de traslladar-lo en les instal·lacions del especialista en planxa automobilística que s’ha fet càrrec del seu tractament, el treball per refer la carrosseria arriba a un tram decisiu, final, com aquell que diu. Després d’una capa protectora, ben aviat afrontarà el pintat. El vehicle fabricat a Amèrica hauria de tornar als seus colors originals.

El sorrejat de la carrosseria i la seva recuperació es podria considerar la segona fase si treure’l del clot on estava estacionat es cataloga com la primera. Després vindria una part més important i costosa -fins ara tot plegat s’ha finançat principalment a base de micromecenatge- com la restitució del motor i altres parts del vehicle, que va ser un dels primers, sinó el primer en traslladar el que ara es coneixeria com a turisme de massa.

Vista parcial del Fargo en plena recuperació.

Relacionat

El ministeri de Cultura es compromet a donar suport al ‘projecte Fargo’

Per afrontar la recuperació integral del Fargo -si s’aconseguís poder-lo posar en marxa, seria oli en un llum-, Velles Cases Andorranes, que és l’entitat capitanejada per Claude Benet que lidera el projecte, està ultimant un acord, un conveni, amb el ministeri de Cultura. El pacte, que si no s’acaba torçant el camí traçat les últimes setmanes és qüestió d’hores o dies, permetrà, molt probablement acabar de parir el millor dels propòsits previstos per al vell Dodge.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending