La Unió Pro-Turisme crea una web per difondre les seves activitats

La pàgina també permetrà que les persones que volen col•laborar amb l’entitat s’hi puguin posar en contacte de forma senzilla

La web de la Unió Pro-Turisme.
La web de la Unió Pro-Turisme.

És una de les entitats més actives del país. La Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany fa anys que organitza diferents actes per promoure la cultura popular, especialment a la setena parròquia. Ara, ha donat el salt a la xarxa. L’associació ha creat una pàgina web amb la qual vol facilitar la participació de la gent i donar a conèixer les seves activitats.

No es pot dir pas que l’entitat no estigués a internet. Al contrari, tenia perfils a xarxes socials. Faltava, però, una web pròpia. Aquesta mancança ja ha estat resolta amb la nova pàgina que ha penjat la Unió Pro-Turisme a la xarxa.

El seu secretari, Marc González, explica que la idea és “donar una mica més de vida a l’entitat”, tot remarcant que el web servirà també perquè “qui vulgui col·laborar ens pugui enviar coses”. De fet, entén que, en l’actual context sanitari, amb la pandèmia del coronavirus ben activa, facilitar aquesta forma de contacte és primordial.

La pàgina fa una presentació de l’entitat, a banda d’indicar quins són els seus rectors actuals, els socis i els col·laboradors. També aprofita per recollir fotografies dels darrers actes organitzats per la Unió, una llista d’imatges que es vol continuar ampliant en el futur.

González explica que la web ha estat fruit del treball dels mateixos membres de l’associació. “Hem aprofitat el nostre temps lliure perquè volem que la gent sàpiga què fem”. També avança un altre projecte: “crearem un canal de Youtube”. Queda clar que la Unió Pro-Turisme vol que la seva presència a la xarxa sigui ben important.

Etiquetes

Comentaris

Trending