Sant Julià ja està preparada pel torneig de pàdel dins del projecte Movlav

El concurs esportiu no serà l'única activitat, ja que diumenge es donarà a conèixer el guanyador del concurs 7 Intel·ligències

Cercavila dels personatges del Movlav a Sant Julià.
Cercavila dels personatges del Movlav a Sant Julià.

Sant Julià de Lòria ja ho té tot a punt per viure un nou cap de setmana amb activitat dins del projecte Movlav. Dissabte arriba el torneig de pàdel per joves de 12 a 16 anys a les dependències de LAU Esport amb un curs d'aquesta disciplina en joc. Diumenge serà el torn de conèixer el guanyador del concurs 7 Intel·ligències múltiple, on el guanyador obtindrà una entrada familiar a Naturland i un xec per gastar a comerços de la parròquia.

El projecte Movlav torna aquests cap de setmana amb diverses propostes per a joves. Dissabte arriba el  torneig de Pàdel per nens i nenes de 12 a 15 anys a les instal·lacions del LAU Esport de 16 a 19 hores. Una competició que es disputarà en format GrandPrix amb partits de 20 minuts on la parella guanyadora s'emportarà un curs d'un mes de Pàdel.

Un nen durant la celebració d'un acte del MovLav.

Relacionat

El MovLav celebrarà un ‘Ballon Laurèdian Cup’

Per una altra banda, diumenge 20 de març a les 12 hores a la Ludoscola, s'efectuarà l'entrega de premis del concurs 7 Intel·ligències múltiples. Recordem que aquest concurs, obert el 17 de març i vàlid fins al 19 del mateix mes, consisteix a contestar una sèrie de preguntes sobre cultura general a través de l’aplicació Kahoot. Qui guanyi gaudirà d'una entrada familiar a Naturland i un xec de 100 euros per gastar a un comerç de la parròquia.

Comentaris (3)

Trending