Riva afronta com una “evolució natural” i no una “remodelació” els canvis per jubilacions a Cultura

La ministra ha explicat que "s'estan identificant els perfils més joves i en breu definirem l'estructura"

Comentaris

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Toni Solanelles

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva s'ha referit a "una evolució natural" i no a "una remodelació", els canvis que s'han de fer al ministeri per les jubilacions de diversos funcionaris. "Són persones que han estat molts anys compartint el seu coneixement amb els equips més joves".

Riva ha afegit que "s'estan identificant els perfils més joves i en breu definirem l'estructura". Per la ministra "serà una transició dins de la normalitat". L'objectiu és garantir el relleu ja que hi ha treballadors amb molts anys d'experiència amb càrrecs de reponsabilitat que deixaran el seu lloc de treball. Entre ells hi ha Berna Garrallà, Marta Planas, Xavier Llovera, David Mas i Regina Codina. Caldrà nomenar tres caps d'àrea.

Un dels reptes que ha d'afrontar el ministeri és el Pla estratègic de la Cultura 2030, l’eina que ha de materialitzar els objectius del Llibre Blanc de la Cultura i establir els eixos de les polítiques sectorials a mitjà i llarg termini. La primera convocatòria per redactar el pla va quedar deserta.

El llibre analitza de forma objectiva i a partir de les aportacions d’entitats, associacions, institucions, creadors i consumidors les “amenaces”, “fortaleses” i “oportunitats” del sector cultural andorrà. Entre les altres prioritats del ministeri hi ha les diverses candidatures que s'han presentat a la Unesco.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending