Pere-Miquel Parés guanya el Premi Mort qui t’ha Mort amb els  ‘Els tetrasquels’

El guardó està promogut pel Govern, forma part del cartell de l'Homílies i està dotat amb 1.500 euros

Foto de família dels premiats.
Foto de família dels premiats. AJUNTAMENT D'ORGANYÀ

L'urgellenc Pere-Miquel Parés, ha guanyat el Premi Mort qui t'ha Mort de relat negre, dotat pel Govern, pel text 'Els tetrasquels'. Organyà ha acollit el lliurament dels Premis Homílies.  El Josep Grau i Colell de Poesia ha estat per a Josep Antoni Aguilar, per 'Quatre mots'. I el Premi Alt Urgell de contes de joves autors ha correspost a Carla Clúa, amb el conte titulat Sort. El Mort qui t'ha Mort està dotat amb 1.500 euros.

La barcelonina Anna Gorina Gibert, amb l'obra 'Fera', és la guanyadora del Premi Pirineu 2023 de Narració Literària. Gurrera ha recollit el guardó a la gala de lliurament dels Premis Homilies d'Organyà, a l'acte central de la 27a Fira del Llibre del Pirineu, a Organyà. La finalista ha estat Rosa Maria Gurrera Martínez, per 'L'intercanvi'. 

D'altra banda, la periodista urgellenca Eva Clausó ha recollit el XX Premi Mossèn Albert Vives de Periodisme, concedit per Òmnium, en reconeixement a la seva trajectòria, centrada especialment en la divulgació de la vida quotidiana i les tradicions del Pirineu. Aquest és l'únic guardó dels Premis Homilies que s'anuncia ja abans de la gala de lliurament.

A la vetllada també s'ha lliurat el Premi de Fotografia Organyà 2023, que ha estat per al fotògraf olianès Jordi Odén, per una instantània titulada precisament 'Organyà'. 

Etiquetes

Comentaris

Trending