Nerea Aixàs donarà forma a l’escultura que homenatjarà el voluntariat al Parc Central

L’artista ha guanyat el concurs impulsat pels ministeris de Cultura i Afers Socials i que també la participació del comú d’Andorra la Vella i percebrà 2.000 euros de premi; Laia Maestre i Emma Regada també han estat guardonades

Nerea Aixàs ha guanyat el concurs impulsat per Cultura i Afers Socials.
Nerea Aixàs ha guanyat el concurs impulsat per Cultura i Afers Socials. N. A.

L’escultora Nerea Aixàs serà l’encarregada de donar forma a l’escultura que homenatjarà als voluntaris i les voluntàries del país i que s’ubicarà al Parc Central. La proposta d’Aixàs ha estat considerada pel jurat del concurs promogut pels ministeris d’Afers Socials i de Cultura com la millor de les set presentades i per això s’ha endut el primer premi, dotat amb 2.000 euros. A més, l’artista rebrà un avançament de 15.000 euros perquè pugui confeccionar l’obra.

El projecte està impulsat, com s’ha dit, pel ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, el ministeri de Cultura i Esports i la participació del comú d’Andorra la Vella i l’objectiu és instal·lar una escultura que representi el voluntariat d’Andorra en reconeixement de la tasca i compromís de les persones voluntàries envers la societat andorrana, sobretot en el context de la Covid-19. A banda d’Aixàs també han estat guardonades Laia Maestre (amb ‘Humanitat’, per la qual rep 700 euros) i l’obra ‘Germinant’ de l’artista Emma Regada (tercer premi dotat amb 300 euros).

Comentaris

Trending