Laia Corma publica ‘A ti’ un poemari on es mostra la importància d’estimar-se a un mateix

Ha volgut tractar "la contemplació que té cadascun, els detalls que se'ns escapen i els que constantment veiem"

Comentaris

Laia Corma (Cordoba Martin) signa exemplars del seu poemari a Andorra la Vella.
Laia Corma (Cordoba Martin) signa exemplars del seu poemari a Andorra la Vella. ALTAVEU

Laia Corma (Laia Cordoba Martin) ha publicat el seu primer llibre de poemes 'A ti' que ha estat editat per Ediciones el Drago. Nascuda el 31 de maig de 2000 a Andorra, està fent un màster d'investigació focalitzat en la història del segle XVIII a la Universitat de la Sorbona a París. Va estudiar al Lycée Comte de Foix.

Laia Cordoba parla cinc idiomes -castellà, català, francès, anglès i italià (nocions bàsiques)- i ha fet diverses formacions i feines en el món de la literatura, la traducció i la pedagogia. Va fer la carrera de llengua i literatura espanyola a Tolosa i un màster en aquesta matèria a la Sorbona de París. Ha treballat a la biblioteca comunal d'Encamp, de tutora de català a la Universitat Jean Jaurès de Tolosa, i de traductora a París. Considera que "la poesia és llibertat. Llibertat de poder dir el que pensem, el que sentim i el que som sense tabús, sense prejudicis, sense mirades intimidants. L'art és confiança, l'art és sentir-se identificat . Per aquesta raó he escrit un poemari sense rimes, on es mostren els prejudicis socials que ens afecten, com els percebem i ens sentim: l'edat, el gènere i la identitat d'un mateix".

En el poemari també ha volgut tractar "la contemplació que té cadascun, els detalls que se'ns escapen i els que constantment veiem. Finalment, el més important d'aquest projecte tan personal és observar l'evolució d'un,del per què és tan summament important voler-se pel que ha viscut, per la qual cosa viu i viurà". 'A ti' es va presentar a la llibreria FNAC d'Andorra la Vella el passat dia 29.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending