La Jonca i la Jocand comparteixen escenari per primera vegada amb motiu del Concert de Primavera

Es durà a terme el diumenge 16 de maig, a les 12 h, a l’Auditori Nacional d'Ordino sota el títol 'Peer Gynt on air'

Concert de l'Onca a l'Auditori.
Concert de l'Onca a l'Auditori. ARXIU

La Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza el tradicional Concert de Primavera, que sota el títol 'Peer Gynt on air', es durà a terme el diumenge 16 de maig, a les 12 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra. Les entrades es posen a la venda el dilluns 3 de maig, a www.onca.ad.

La producció anirà a càrrec de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) i comptarà amb la col·laboració de músics de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), sota la direcció de Jordi Coll. La dramatúrgia i la direcció escènica serà a càrrec de Juanma Casero.

El programa musical consta d’un total d’onze peces en què es parla de la història de Peer Gynt, l'aventurer sorgit de la ploma d'Henrik Ibsen, explicada a través de la magistral música incidental que va fer Edvard Grieg i amb una posada en escena que ens connectarà de manera divertida amb l'actualitat. Algunes de les composicions que es podran escoltar són 'El Matí', 'La mort d’Aase' o 'La dansa d’Anitra'.

Al final del concert també hi haurà la interpretació de dues altres obres de Grieg, arranjades pel comissari artístic de la fundació, Albert Gumí en una versió hip – hop. Segons Gumí, "el concert el formaran melodies inoblidables, ritmes trepidants, músiques que ens evoquen paisatges exòtics, sorpreses argumentals... Una fantàstica oportunitat per escoltar els joves intèrprets del país (tant de música com de teatre) que, recolzats per l'ONCA, ens serviran aquestes conegudes peces en un format fet a mida per a l'ocasió". 

154305 cartell
Cartell del concert

 

Etiquetes

Comentaris

Trending