La Fundació ONCA presenta ‘Passió i Tangos’ i continua amb els cicles On-carrer i Engordany a duo

L’actuació serà el pròxim 12 d’agost a les 21.30 h als exteriors del Prat del Roure i s’emmarca dins el Colors d’Estiu

Comentaris

Un moment de l'espectacle 'Passió i tangos'.
Un moment de l'espectacle 'Passió i tangos'. Fundació ONCA

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, representarà l’espectacle ‘Passió i tangos’ a Escaldes-Engordany. L’actuació serà el pròxim 12 d’agost a les 21.30 h als exteriors del Prat del Roure i s’emmarca dins el cicle Colors d’Estiu. També la Fundació continua amb els cicles ONCARRER i Engordany a duo, els dies 9,10, 11, 12 i 13 d’agost.

'Passió i tangos’ es va estrenar a l’Auditori Nacional d’Andorra dins el festival Ordino Clàssic, la temporada passada. L’espectacle situa l’acció en un bar de Buenos Aires, amb uns ballarins que reviuen les trifulgues de l'amor més punyent al compàs de la passió 'tanguera'. L’entrada és gratuïta, però amb aforament limitat. Les reserves es poden fer a l’Oficina de turisme trucant al telèfon 890 881 o bé enviant un correu electrònic a oficinaturisme@e-e.ad.

Pel que fa al cicle ON-CARRER, també a Escaldes-Engordany, les actuacions seran del 9 al 13 d’agost, a les 19 h, en diverses ubicacions del Prat del Roure. La primera actuació serà avui a càrrec del duet JAMP.

Etiquetes

Comentaris

Trending