El FIPA alça el teló recuperant la gala pallassa

Un espectacle fet a mida per a l’ocasió posa en marxa tres jornades d’actuacions en diferents espais d’Andorra la Vella

UN MOMENT DE L'ACTUACIÓ MUSICAL DE LES B.O.B.A.S. (Banda Orquestral Benèfica d’Actes Senzills).
UN MOMENT DE L'ACTUACIÓ MUSICAL DE LES B.O.B.A.S. (Banda Orquestral Benèfica d’Actes Senzills). TONY LARA / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Fins i tot el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, i uns quants homes més sorgits de la platea han acabat fent la pallassa -o contribuint a la pallassada- damunt l’escenari del Teatre Comunal d’Andorra la Vella. El FIPA, això és, el Festival Internacional de Pallasses d’Andorra ha alçat aquest vespre el teló. I ho ha fet amb un espectacle fet a mida i que ha fet les delícies del públic.

El FIPA ha recuperat una de les fórmules més creatives i originals com a espectacle inaugural: la Gala Pallassa, un espectacular combinat de pallasses creat per a l’ocasió, que han ofert un veritable menú de degustació amb la particularitat de cada una de les participants: l’hàbil Samantha Guineu i els seus hula hops; la Bernadette, amb la seva gran destresa per al xarleston; i l’encant de la Blue per a satisfer el seu públic. Tot plegat, amb l’acompanyament musical de les B.O.B.A.S. (Banda Orquestral Benèfica d'Actes Senzills).

52870857829 75cd725858 o
Un moment d'una de les intervencions que ha tingut David Astrié i altres assistents com a auxiliars. TONY LARA / COMÚ ANDORRA LA VELLA

Aquests divendres i dissabte, en llocs com el mateix Teatre Comunal, però també en espais exteriors com la plaça de la Rotonda, la Plaça del Poble o la plaça Guillemó, diverses pallasses o companyies de pallasses aniran oferint els seus muntatges. Les companyies Mar Gómez i Rosie Volt seran dos dels plats forts, a les 9 de la nit dels dos propers dies. Igual com la gravació, a la Llacuna, del podcast d’humor que protagonitzen la comunicadora Natza Farré i la humorista Judit Martín, la dona que va esdevenir Verge del Rocío a la Televisió de Catalunya durant uns minuts que van generar molta polseguera.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending