El Festival de Música Antiga dels Pirineus s’acosta a les persones més vulnerables de Sant Julià

El FeMAP social ha ofert un concert amb castanyoles i guitarres als usuaris dels recursos sociosanitaris de la parròquia laurediana

Una imatge del concert d'aquest divendres.
Una imatge del concert d'aquest divendres.

El FeMAP social ha ofert un concert als usuaris dels recursos sociosanitaris de Sant Julià de Lòria. El recital ha tingut lloc aquest divendres a l'església parroquial laurediana i ha anat a càrrec de Soledad Cardoso, soprano Jaime Puente, ball i castanyoles Edwin García, guitarres i direcció.

El concert ha comptat amb la interpretació de quatre temes: 'A lavar Marica Paños' (Jácara); 'Ojos pues me desdeñáis' (Jácara), 'De mis tormentos y enojos' (Españoleta), i 'Asómate a esa ventana (Fandango)'. 

El FeMAP social és el programa social del Festival de Música Antiga dels Pirineus que apropa la música a les persones més vulnerables o amb dificultats per accedir a la cultura.

D’aquesta manera es vol garantir que tinguin l’oportunitat de gaudir dels concerts i de la música del Festival, mitjançant un conjunt de propostes socioeducatives i culturals, adaptades a les necessitats dels tres col·lectius principals amb els quals actuen: el de la gent gran, el de la salut mental i el de la diversitat funcional. En l'edició d'enguany s'oferiran set concerts, tres d'ells a la Seu d'Urgell, dos a Puigcerdà, el de Sant Julià de Lòria i un als Banys d'Arles.

Comentaris

Trending