Les ‘falles d’en Quillo’ es posen a punt

Compte enrere per als actes de celebració de la nit més curta de l’any

Un fallaire assajant aquesta tarda a la plaça de les Arcades.
Un fallaire assajant aquesta tarda a la plaça de les Arcades. RONNIE

Andorra la Vella o Escaldes, per posar dos exemples, han estat posant a punt aquest dijous els seus fallaires en vista als actes de celebració de la nit més curta de l’any. A la capital, especialment, hi haurà un record especial per a en Josep Antoni Marquilló, en ‘Quillo’, que va traspassar l’agost passat i que serà recordat en rodar les falles aquesta propera revetlla de Sant Joan.

Els fallaires han fet rodar falles a la plaça Guillemó aquesta tarda per anar posant a punt tot l’engranatge. S’han fet proves amb foc real. Durant els assajos s’han repassat les normes de seguretat i s’han repassat els itineraris que hauran de seguir durant aquesta nit de divendres. També s’han repartit samarretes en homenatge a l’esmentat fallaire traspassat.

També a Escaldes, a la plaça Coprínceps, hi ha hagut activitat. De fet, no és el primer dia que els promotors de les falles escaldenques han fet tallers i altres elements relacionats amb promoure les falles i en assajar per la jornada de demà. La immensa majoria de parròquies, si no és aquesta nit de Sant Joan o per la revetlla de Sant Pere, fan rodar, poc o molt, falles.

Comentaris (1)

Trending