L’Esquella Incles Walking Music Festival punxa

Malgrat les espectaculars localitzacions i tot i les propostes musicals diverses, la multiplicitat d’oferta lúdica del cap de setmana juga en contra del certamen canillenc

Comentaris

Una de les actuacions.
Una de les actuacions.

Caps de setmana que no hi ha ni una sola activitat i, d’altres, que s’acumulen sense parar. I així és com, entre altres coses, no totes les propostes poden acabar amb èxit. Li va passar aquest dissabte al festival musical d’Incles, que va punxar. Ni les propostes musicals que es posaven en joc ni tampoc les localitzacions espectaculars que es proposaven no van arribar a ser reclam suficient.

I és que l’Esquella Incles Walking Music Festival havia de competir, entre altres, amb activitats a Encamp i l’Aldosa de la Massana com a mínim i amb un temps amenaçador, que els darrers dies ha deixat notables descàrregues d’aigua, justament, a Canillo.

La borda de Cal Puigcernal, l’aparcament Cap d’Incles i el Càmping Font de Ferrosins eren els indrets on es van ubicar els tres escenaris. I els grups programats per a la setena edició del certamen canillenc ‘The Happy go Llucky’, ‘Voraigua’, ‘Mountains of Music’ i ‘El último toscano’.

Comentaris (2)

Trending