L’espai Caldes acull els treballs dels alumnes de l’Espai d’art

La mostra es podrà veure fins al pròxim 18 de juny amb una gran varietat d'obres i materials emprats

L'espai Caldes amb algunes de les obres dels alumnes de l'escola d'art.
L'espai Caldes amb algunes de les obres dels alumnes de l'escola d'art.

Els alumnes d'art de la parròquia escaldenca tenen l'oportunitat de mostrar la seva feina duta a terme al llarg del curs escolar amb una exposició a l'espai Caldes, un dels llocs més emblemàtics en l'àmbit cultural de la localitat.

Fins al 18 de juny, l'Espai Caldes obre les portes als estudiants d'art d'Escaldes-Engordany per mostrat els treballs realitzats. Unes obres dutes a terme amb tota mena de tècniques, des de collage fins a aquarel·la, passant per pintura a l'oli o papier mâché elaborades tant per infants com per adults. Fins i tot es poden veure intervencions artístiques sobre mobiliari.

Malgrat les mesures instaurades arran de la pandèmia de coronavirus, el curs 2021-2022 s’ha pogut realitzar sense incidències i s’ha tancat assolint un alt grau de creació entre els participants. De fet, un nombre important d’alumnes han afirmat que “durant la pandèmia poder seguir pintant i creant ha estat un element important dins de les seves vides”.

La mostra es podrà visitar de dilluns a dissabte, de les 9.30 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19 hores i s’emmarca dins de les accions impulsades pel Comú d’Escaldes-Engordany que tenen per objectiu fomentar la vida cultural de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending