Escaldes-Engordany inaugura l'exposició 'La Màgia' al CAEE per complementar l'oferta de Nadal

La mostra, que s'ha obert aquest dijous, està ambientada en l'univers fantàstic de la famosa saga literària de J. K. Rowling

Una de les maquetes exposades al CAEE.
Una de les maquetes exposades al CAEE. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El comú d'Escaldes-Engordany ha inaugurat aquest dijous l'exposició temporal al Centre d'Art escaldenc (CAEE) 'La Màgia', una mostra ambientada en l'univers fantàstic de la famosa saga literària de J. K. Rowling, per complementar l'oferta cultural de la parròquia per Nadal. La mostra es podrà visitar fins al 29 de gener.

L’exposició parteix de l’escenografia de les pel·lícules, que permet al públic assistent interactuar amb els elements i fer- s’hi fotografies. Des de l’exprés Hogwarts, que transporta els alumnes des de l’andana nou i tres quarts de l’estació de trens de King’s Cross a Londres cap al poble de Hogsmeade, fins al barret seleccionador.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, han destacat que aprofitant els propers dies festius i el Nadal, el CAEE ha programat una exposició adreçada al públic familiar. Així s’esperen repetir les xifres de freqüentació “molt maques” assolides l’any passat amb Superherois. A l’entorn de l’exposició s’han organitzat diferents activitats. El 14 de desembre i el 18 de gener (20.30 hores) es farà una visita nocturna. El 15 de gener (de les 18 a les 20 hores) hi haurà la competició sobre qui en sap més de la famosa escola de màgia amb l’activitat Fans & màgia. A l’últim, s’han previst diferents tallers sobre la màgia el 18, 27, 28 i 29 de desembre i el 3, 4, 8, i 22 de gener, de les 16 a les 18 hores. Les sessions són de 30 minuts.

La cap del departament de Cultura, Anna Garcia, ha remarcat que l’exposició es porta a terme amb el compliment de totes les mesures sanitàries i ha recomanat fer una reserva prèvia a través del correu electrònic o telèfon. L’entrada és gratuïta.

Comentaris

Trending