L’Esbart Valls del Nord donarà el tret de sortida al Contradans

La companyia obrirà el festival amb una nova coreografia anomenada ‘La lloba’ el pròxim divendres, vuit d’octubre

Una actuació anterior de l'Esbart Dansaire de les Valls del Nord
Una actuació anterior de l'Esbart Dansaire de les Valls del Nord ARXIU

L’Esbart Valls del Nord serà l’encarregat de donar el tret de sortida al Festival Contradans. La companyia, estrenarà una nova coreografia, anomenada ‘La lloba’, i la representació tindrà lloc el divendres, vuit d’octubre a les 18 h, a la plaça Major d’Ordino. El grup dansaire farà d’amfitrió a l’esdeveniment que se celebrarà al nucli antic de la parròquia fins al dia 10.

A més de les diverses actuacions, es té previst fer un mercat d’arts i oficis. Els carrers del nucli antic s’ompliran amb 15 parades que oferiran diversos productes. Posterior a l’actuació de l’Esbart, s’obrirà l’exposició de membranòfons de Xixo Luthier, a les 18:30 h.

Com estava previst, a la cita han acudit fins a cinc companyies internacionals, com són l’Esbart dansaire de Rubí, Carles Belda i Jordi Rubio, Kakai Dantza i Factoria Mascaró, totes elles amb molt de renom en el món de la dansa popular i tradicional. Per accedir a les actuacions programades dins l’Auditori Nacional, caldrà haver reservat la localitat de forma prèvia, i mostrar el passaport covid, un certificat negatiu d’una PCR o TMA de màxim 48 hores prèvies o un test d’antígens de màxim 12 h prèvies.

Etiquetes

Comentaris

Trending