Es convoca el novè Concurs de curtmetratges RECcrea

Política Lingüística prepara el certamen adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança, tercer i quart d’ESO, i troisième i seconde

Comentaris

Cartell del concurs RECcrea
Cartell del concurs RECcrea

El servei de Política Lingüística (SPL) ha posat en marxa el novè Concurs de curtmetratges RECcrea. Es tracta d’un projecte de dinamització adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança, tercer i quart d’ESO, i troisème i seconde, per tal de promoure la creativitat visual.

Els curtmetratges han de ser en català, de temàtica lliure i no poden durar més de vint minuts. El termini per lliurar els originals s’acaba el 21 d’abril del 2023. El RECcrea inclou una fase formativa a les aula, a càrrec de l’Associació Ull Nu, que orientarà els alumnes en l’elaboració dels guions i els curts, la direcció d’actors i la supervisió del treballa audiovisual.

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra, de 700, 500 i 300 euros, respectivament. A més, tots els finalistes tindran un diploma acreditatiu i un obsequi. El RECcrea va rebre l’edició passada 18 originals, en què van prendre part una vuitantena d’alumnes. El treball guanyador, ‘És amor?’, ambientat als anys cinquanta del segle XX, tractava l’empoderament de les dones.

Comentaris

Trending