Encamp i el Pas de la Casa promouen una lectura compartida del llibre 'El Petit Príncep' a Youtube

És una de les propostes de les biblioteques de les dues poblacions per celebrar Sant Jordi

Enregistrament de la lectura d'un fragment del llibre 'El Petit Príncep'.
Enregistrament de la lectura d'un fragment del llibre 'El Petit Príncep'. Comu d'Encamp

Una lectura compartida a Youtube, del llibre 'El Petit Príncep', amb la participació de les escoles d'Encamp, els infants de l'àrea de Jovent i del col·legi María Moliner, serà una de les propostes de Sant Jordi a la parròquia. El treball col·laboratiu entre els alumnes de cinquè i sisè es realitza amb l'objectiu de contagiar el gust per la lectura en veu alta, tot descobrint aquest clàssic de la literatura infantil, escrit fa prop de 80 anys, per Antoine de Saint-Exupéry, on un llibre i una rosa en són protagonistes.

Des del servei de biblioteques del comú d'Encamp s'estan enregistrant els vídeos de la lectura realitzada de manera fragmentada en català, i que inclourà una introducció, amb diferents llengües, del títol del llibre, per visualitzar la riquesa
lingüística present a casa nostra a través d'un llibre que ha estat editat amb més de 200 variants lingüístiques diferents arreu del món. Durant aquesta setmana i fins dilluns de la setmana vinent qui vulgui participar encara pot col·laborar-hi posant-se en contacte amb la biblioteca d'Encamp i del Pas de la Casa.

Les activitats començaran el dimecres 21 d'abril a les 17.30 hores, amb un taller infantil per crear 'La rosa de Sant Jordi'. Una manualitat dirigida al públic infantil  partir de sis anys. Anirà a càrrec de Martina Linares i es realitzarà a la biblioteca del Pas de la Casa. Es recomana realitzar la inscripció enviant un correu a bibliotecapas@encamp.ad, tot i que l'activitat és gratuïta.

El divendres 23 d'abril, es regalaran llibres i roses als usuaris i usuàries del servei de préstec de les biblioteques. Des de la biblioteca s'anima a tota la població a donar-se d'alta i fer-se soci de la biblioteca aquell dia, i es podran endur aquest detall. El mateix dia 23 d'abril, per als inscrits a l'àrea de Jovent, es preveuen dos tallers de manualitats, una d'elles, per crear un drac amb material reciclat i l'altra, per dissenyar un punt de llibre personalitzat amb la fotografia de cada infant.

Comentaris

Trending