Encamp aposta per les produccions nacionals en el cicle de teatre

Els tres espectacles estan protagonitzats per Líquid Dansa, la Jove Companyia Nacional i An-danda-ra

Comentaris

Cartell del cicle encampadà.
Cartell del cicle encampadà. ALTAVEU

El comú d'Encamp ja ha posat a la venda les entrades del primer espectacle dels tres que conformaran la temporada de teatre nacional de l'any 2021. Ampliar així l'oferta cultural de la parròquia amb tres espectacles protagonitzats per Líquid Dansa, la Jove Companyia Nacional i An-danda-ra, totes tres companyies andorranes.

El cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, ha explicat que "ampliem l'oferta cultural amb un cicle de teatre nacional" que portarà tres representacions teatrals de companyies andorranes a Encamp, una d'elles de recent creació que mereix un reconeixement especial, perquè està creada per i per a joves. S'ha referit també a que "estem treballant amb l'ambaixada, si la pandèmia ens ho permet, per ampliar la programació, que de moment ja s'ha concretat amb una obra de teatre al setembre" en el marc de la Saison Culturelle que impulsa l'ambaixada francesa a Andorra, "després de l'èxit de l'anterior edició".

El primer dels espectacles serà 'Caixa o Faixa', de la companyia Líquid Dansa, el pròxim 8 de maig a les 21:30 h a la Sala de Festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. El preu de l'entrada és de 12 euros. El segon espectacle del cicle és 'La tercera onada", el primer projecte de la Jove Companyia Nacional d'Andorra que neix amb l'objectiu d'omplir el buit dins l’oferta cultural del país que hi ha en el teatre jove, tant d'espais de creació (fora de les escoles) com en l’oferta d'espectacles professionals per a joves, fet per joves.

L'obra està dirigida per Juanma Casero i Irina Robles i apadrinada per Joan Antoni Rechi. La representació serà el dia 23 de maig a les 18 h de la tarda a la Sala de Festes del Complex, i el preu de les entrades és de 3 euros de 14 a 21 anys, de 5 euros de 22 a 30 anys i de 12 euros a partir de 31.

El cicle finalitzarà amb la representació de l'obra 'Garses', de la companyia An- danda-ra.  En clau de comèdia dramàtica, les protagonistes reviuen un tema de molta actualitat com és l'assetjament escolar. L'obra es representarà el dia 6 de novembre a les 21:30 h a la Sala de Festes del Complex d'Encamp. El preu de l'entrada és de 12 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending