Encamp acollirà el 34è aplec de la sardana el cap de setmana del 2 i 3 de setembre

El comú va agafar el relleu a l’agrupació sardanista La Grandalla per poder mantenir aquest esdeveniment que compta amb més de 30 anys d’història i que en aquesta edició hi prendran part sis colles, una d’elles de categoria infantil

Ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Solsona.
Ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Solsona. tony lara / comú d'andorra la vella

Encamp gaudirà d’un nou cap de setmana sardanista els dies 2 i 3 de setembre, amb el 34è Aplec de la Sardana i el 28è Concurs de colles sardanistes amb un total de sis colles participants provinents de Catalunya, concretament d’Esparreguera (Enèrgica), Terrassa (Continuïtat, Amunt i Crits i Amunt i Crits infantil), Ponts (Fonts de Vallsans) i de Canet de Rosselló, a la Catalunya Nord, (la Llevantina). 

L’any 2022 el comú encampadà va agafar el relleu a l’agrupació sardanista La Grandalla després de més de trenta anys d’història per tal de mantenir aquest esdeveniment inclòs en l’agenda d’aplecs de sardanes impulsat per la confederació sardanista, i que enguany tindrà també representació infantil. 

El 34è Aplec de la Sardana tindrà lloc el diumenge 3 de setembre a partir de les 11 del matí a la plaça dels Arínsols. Les cobles que interpretaran el programa són la Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell. Consisteix en dotze sardanes en la ballada de matí i tretze en la de tarda. El dia abans, dissabte 2 de setembre, s’haurà celebrat el 28è Concurs de Colles Sardanistes. 

L’esdeveniment s’impulsa des del Comú d’Encamp en col·laboració amb les entitats i federacions de colles sardanistes de Catalunya i de les terres de Lleida. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending