El desè Ull Nu ja camina

L’obra interactiva ‘Luminal’ ha servit de tret de sortida pel festival, que enguany compta amb el Quebec com a territori convidat i que s’allargarà fins al dia 14

Un moment de l'obra interactiva que ha obert l'Ull Nu.
Un moment de l'obra interactiva que ha obert l'Ull Nu. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

El Festival Ull Nu ja camina. La desena edició del certament s’ha posat aquest dimarts en marxa. Ho ha fet amb l’estrena de l’obra ‘Luminal’, de Louis-Philippe Rondeau. Des d’avui fins al dissabte es podran veure tota una llista de pel·lícules en el marc d’un certamen que compta amb el Quebec com a territori convidat.

El tret de sortida ha tingut lloc al Bicilab, a Andorra la Vella. Allà s’ha pogut participar en una instal·lació interactiva creada per Rondeau que, segons expliquen els responsables del festival, “visualitza l’inexorable pas del temps”. A l’acte de poada en marxa del certamen han assistit, entre altres, el cònsol major de la capital, David Astrié, i la ministra de Cultura en funcions, Sílvia Riva.

Des d’aquest dimarts i fins al dia 14, la desena edició de l’Ull Nu continuarà amb tota una sèrie de propostes culturals i audiovisuals. Enguany, el Quebec és el territori convidat i, per tant, algun d’aquests actes provindran d’artistes d’aquesta regió nord-americana.

Comentaris

Trending