El coronavirus ajorna l’actuació del Ballet Béjart Lausanne

L’organització busca una nova data per a l’espectacle, emmarcat en la temporada de dansa i musica d’Andorra la Vella, però, per ara, ha iniciat el retorn dels diners a qui havia comprat entrades

Una actuacio del ballet Béjart Lausanne.
Una actuacio del ballet Béjart Lausanne.

L’actuació que el Ballet Béjart Lausanne havia d’oferir per tancar la Temporada el pròxim 27 de gener ha quedat posposada a causa d’un brot de coronavirus que ha afectat els membres de la companyia. L’organització del cicle preveu reprogramar l’acte més endavant. Tot i això, les entrades que s’havien venut han quedat anul·lades i ja s’ha iniciat el procés per poder retornar els diners.

L’actuació havia de tenir lloc el 27 de gener, dins de la temporada de dansa i música d’Andorra la Vella. L’espectacle, però, ha patit els efectes de la pandèmia. Diversos integrants de la companyia s’han contagiat de Covid-19 i això ha obligat a posposar-lo, sense que tingui encara una nova data.

L’organització, però, ha deixat clar que es tracta d’un ajornament, no pas d’una suspensió. És a dir, el Ballet Béjart Lausanne vindrà a Andorra aquest any. Falta, però, trobar un dia per recuperar aquesta actuació.

De moment, s’ha optat per anul·lar les entrades que s’havien venut. Així mateix, s’ha iniciat el procés per fer la devolució de l’import a aquelles persones que les havien adquirit. Si es va fer de forma telemàtica, serà un retorn automàtic. Si es van comprar a La Llacuna o a l’Oficina Nacional de Turisme caldrà anar al mateix punt de venda per reclamar l’abonament.

Comentaris

Trending