El concert 'De pel·lícula!' es reprograma el 31 de gener

Hi haurà dues sessions, a les 17 i a les 19.30 h a l'Auditori Nacional d'Andorra, a Ordino

Cartell promocional del concert.
Cartell promocional del concert. Altaveu

El concert 'De pel·lícula!' que es va ajornar diumenge en afegir-se a les mostres de condol per la mort de l'excap de Govern, Òscar Ribas es farà el 31 de gener, en dues sessions, a les 17 hores i a les 19.30 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra, a Ordino.

Des de l’Associació Festivals d’Ordino es donarà prioritat a aquelles persones que van adquirir entrades per la sessió del 20 de desembre, i podran triar quin horari prefereixen. A les persones que no estiguin interessades en la sessió del dia 31 de gener, se’ls retornarà els diners. L’empresa que gestiona la venda de les entrades, 4Tickets, enviarà un correu electrònic a totes les persones que van adquirir alguna entrada a través de la plataforma i se’ls informarà. La data límit per respondre és el dia 11 de gener de 2021. La resta d’entrades disponibles es posaran a la venda el dia 12 de gener, a partir de les 9 hores.

De pel·lícula! vol ser un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com 'Harry Potter', 'Cinema Paradiso' o 'Moulin Rouge', entre d’altres. 'De pel·lícula!' és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

Etiquetes

Comentaris

Trending